Post by poiteconnara on Feb 8, 2022 13:46:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačno sve ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Brzina nasumičnih pauziranja cijelo vrijeme to su samo dva oglasa, ali okviri su jako loši i ima toliko puno ekrana za učitavanje da ne bih mogao otići na treću razinu a da se ne naljutim 😠😡🤬😤 tako se osjećam u vezi ove igre
Ova igra čini da se osjećate kao da ste pravi superheroj koji pobjeđuje zle robote, postaje sve teže i teže svaki put kada igrate, a također dobivate sve više i više stvari koje će obične ljude svaki dan učiniti super herojima! Dakle, sve i sve ovo je sjajna igra.
Neću puno govoriti, sve što ću reći je da igra treba puno rada kao što je potrebna prijava u misiju ili nešto slično i više materijala za stvaranje svog heroja kao kad sam napravio sve heroje na kojima sam mogao prvi nivo sam morao graditi iste iznova i iznova samo da bih osobno igrao misije, trenutno nisam obožavatelj dobro mi je👍✌
Bio je super zaostajao čak i sa skromnom brzinom kadrova, kontrole su noćna mora neelegancije, i iako sam možda bio spreman pozabaviti se njima za uredan koncept, onda me pitao želim li oglas, a kad sam rekao ne , prekinuo je razinu kako bi mi pokazao oglas koji se ne može preskočiti. Teško dodavanje.
Igra je prilično dobra osim jednog od eksperimenata pa je jedan od robota imun na njegove napade i ja sam izgubio na toj razini i svaki put kad ih pokušam napasti oni su prožeti zračenjem tako da treba puno i puno rada postoje nedostaci u softveru. nije baš dobra igra pa hoćete li molim vas da u nju uložite puno posla
Sviđa mi se jer nije tako kvar kao u drugim igrama, a postoji i bez oglasa u igrici. prilično je zabavno
... Life Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram. Copyright © 2021. Course Hero, Inc. Course Hero is not sponsored or endorsed by any college or university.
Igra je jako zaostala. Jedva mogu proći pokraj ekrana za učitavanje. Vrlo frustrirajuće.
Spajanje je zabavno. Postoje oglasi, naravno, ali isključite svoj wifi da ih zaustavite. To ide samo tako daleko. Nakon kratkog vremena isključenja, igra se zamrzava
Dobar koncept pokvaren time što morate dopustiti pristup podacima vašeg telefona višestrukim "partnerskim" tvrtkama i imati reklame koje vam se bacaju svake 2 minute.
Heroes Inc! Arcade eym
Heroes Inc! እንቅስቃሴ ያለባቸው zet
Pokrenuo sam igru, nema zvuka. Kombinirao sam prva 2 materijala, ispao je i nije ništa učinio nakon što se zaslon pomaknuo na bijelu pozadinu i malu verziju očnih zraka/laserskih zraka/toplinskog vida. Nije bilo moguće igrati čak ni nakon ponovnog pokretanja telefona.
HEJ u novom sjedištu nisam u mogućnosti nadograditi heroje. To je tako neugodno.
Top 5 farmerskih igara za Android i iOS | PC CHIP
Zmajevi kuglični junaci
Volim igru, ali mislim da biste trebali dodati like servere i like napraviti grupu od pet, a također, molim vas, možete li dodati način borbe kada se svi timovi trebaju boriti i možete odabrati da idete ili ne
Kao što su drugi rekli, ovo ima stvarno zabavan koncept, ali sam doslovno gledao isti oglas 4 puta u rasponu od pokušaja dovršetka jedne misije tutoriala. Zaustavilo me SRED BORBE DVAput. Ova igra trenutno nije vrijedna igranja jer vam doslovno neće dopustiti ništa osim gledanja reklama.
Oglas laže i to je jedan od mojih ljubimaca koje mrzi. Htio sam samo učiniti da se superheroji ne bore protiv zlikovaca. I imate širu opciju kada odaberete jednu opciju za superheroja 😤😒🤬
Sada idemo na dobru igru s puno potencijala potrošeno na neku glupu količinu oglasa doslovce gledate oglase više nego što igrate i puna bugova poput 10 minuta u igri i upoznao sam svoju prvu grešku, ovoj igri je trebalo više vremena u pećnici promijenit će ocjenu na 5 zvjezdica ako poprave greške i smanje glupu količinu oglasa
Heroes Inc! Zręcznościowe zfnw
Ova igra je jako dobra, ali ima nekoliko bugova koje je potrebno popraviti, na primjer, igrao sam razinu, kada sam samo nasumce pao kroz pod, Ponekad padnem i mislim da je to normalno, ali ako to učinim, nikad ne prestanem padati i ne mogu ponovno pokrenuti razinu, tako da prestanem padati tek kad ponovno pokrenem igru. Morate dodati gumb za ponovno pokretanje razinama. Druga stvar koju trebate učiniti je prestati stavljati toliko dodataka u svaku razinu. Bombardiraju me dodacima gotovo na svakoj razini.
Plague Inc. Stalni učesnik u najpopularnijim plaćenim aplikacijama za iOS. Igra se pojavila prije više od tri godine i čvrsto se učvrstila na vrhu ljestvice
Molimo da napravite više opcija za heroje jaaakooooooooo, osim ako ne napravite više heroja poput stotina više i učinite svoj oglas istim kao i igra
Ako uključite način rada u zrakoplovu, nećete dobiti oglase ako ih ne želite, također će kliknuti na krajnju desnu karticu u kutiji uvijek biti zlato nadam se da će ovo pomoći
Now it's really crazy and beating everything and people probably hate him. Hobo Prison Brawl is a funny action game with a badly behaved hero.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Sestavljanke pdhy
Jedini razlog zašto ocjenjujem 3 zvjezdice je taj što još uvijek možete donirati više s ovim. Do sada je odlična igra, samo nema puno sadržaja
Nadam se da je ovo na vrhu ove igre su dobre, ali previše reklama Svakih 30 sekundi dao bih jednu zvjezdicu da je sranje
Heroes Inc! آرکیڈ xwhk
Ovo je stvarno cool igra i zanimljiva i volio bih da ima malo više materijala kako biste mogli stvarati novije heroje. S ljubavlju BYEEEEEEEEEEEE!
Skinuo sam ovu igricu i kad uđem nastavlja se učitavati i kad krene izbaci me iz nje najgora igra ikad
Heroes Inc! Arkādes spēles yse
Ne samo da vam omogućuje da okupite svoje heroje, već vam omogućuje da se igrate s njima, što mislim da je prilično cool
Prespor za Insall.... Možda naš problem s mrežom..Previše oglasa. Ali ova igra je dobra..
dobra igra, ali reklame su poput smrtonosne zamke pa popravite to. nakon što završim nivo dolazi oglas.... i nakon toga opet dolazi oglas. puni oglasi oglasi i oglasi svaki put kada dođe oglas ova igra je kao teška smrt🤨🤨🤨🤨.
Smanjite količinu oglasa svi ste odlučili nagurati korisnikovo grlo.