Post by poiteconnara on Feb 8, 2022 13:27:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code begaliniai žetonai ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Žaidžiu šį žaidimą ir man nuobodu, todėl ištryniau šį žaidimą, bet vėl atsisiunčiau šį žaidimą ir žaidžiu. Viskas gerai, kai žaidžiu antrą kartą ir jis atidarytas, bet įvyko triktis, negaliu paleisti šio žaidimo, o automatinis režimas išjungtas, todėl ištaisykite tai ir tai labai geras žaidimas!
šis žaidimas yra siaubingas, jie PIRMIAUSIA jums atiduoda visas per brangias kariuomenes, tai reiškia, kad NEgalite JŲ PASLAUTI ANKSTYVIAIS LYGIAIS, TURIOJE JOS JUMS ATIDUOJA, šlykštus kelių žaidėjų režimas, nereaguojantys valdikliai, galėčiau tęsti ir Tęsti
Žaidimo padėtis yra prastesnė nei tada, kai buvo svarbūs kooperatyvo lygiai (be ribotų bandymų). Pridėkite jį atgal. Tai vienintelis dalykas, dėl kurio šis žaidimas bus pakankamai įdomus, kad būtų galima žaisti kasdien. Štai keletas privalumų ir trūkumų dirbant solo, kad suprastumėte, kodėl turėtumėte įtraukti kooperatyvą (be ribotų bandymų) – PRIVALUMAI: žinoma, kad komanda yra labiau koordinuota TRŪKUMAI: jokios socialinės sąveikos; vienatvė, mažiau apgalvojama ir (arba) naudojama mažiau strategijų (todėl žaidimas bus mažiau įdomus)
Kai kovoji su priešininkais internete, kuo daugiau esi aukštesnis, tuo didesnis priešininkas stipresnis, todėl ya:////
Žaidimo vėlavimai nuolat per daug paleidžiami iš naujo dėl vėlavimo
Tai geras, bet keistas žaidimas ir reikalauja tam tikros strategijos (šiek tiek techniškesnis, o tada tiesiog judėkite ir šaudykite) Yra keletas patobulinimų, kuriuos būtų galima padaryti, bet kitu atveju tai geras žaidimas, kurį reikia žaisti
Puikus zaidimas! Labai rekomenduoju jį atsisiųsti!!! Nors man labai patiktų, jei jie pridėtų antros istorijos režimą!!! Pagalvokite, ačiū
Spider Hero: Superhero Games Vrijeme ofm
Sveiki, po to, kai aš žaidžiau tai metus ir net mano „Google“ paskyros nuoroda buvo nenaudinga, kai vėl įdiegiu šį žaidimą. Šį žaidimą įvertinsiu penkiomis žvaigždutėmis, bet visi mano klonai, bokštai ir mano ilgas žaidimų laikas praėjo, net ir vėl ir vėl prisijungiu prie savo paskyros.
Norėčiau pasakyti, kad rungtynės dar toli, aš suporavau su 1200, o man 800, tai nėra prasmės, bet tai puikus žaidimas
Tai neteisinga. Aš gavau aukštesnį rangą su retais kariais ir iki šiol gavau tik įprastus ir retus. Aš įveikiau jį pirmame raunde (aš esu Attack, jo gynyba.) Po to nusuko šonus. Tada jis sumušė mane kaip pyrago gabalą antrame raunde ir laimėjo lyg nieko. Man tai tikrai skauda. Aš esu pykčio tipo žmogus ir tikrai turėjau tai padaryti. Esmė ta, kad aš laimėjau pirmajame rate. Tai 1/0. Tada jis laimi antrojo rato 1/1 lygiosiomis. Bet atsitinka taip, kad jis laimi Antrajame ture
Sveiki, noriu, kad žaidimų kūrėjai tai ištaisytų. Pradėjau naują žaidimą ir po treniruočių mūšio atidarau ląstelių paketą, jis man sako atnaujinti, net jei neturiu pakankamai kortelių tai padaryti. pls pataisykite ir ačiū
Clone Armies: Battle Game Action qmt
Rhosheda benji sutinku, bet mano problema yra kitokia mūsų problema, kad šis žaidimas nesubalansavo daug kopijų tik tada, kai sustoju ties 4 lygiu, tai jau NEMOKAMA, o kai sakau tai turiu omenyje, kad skydas buvo per stiprus su žmonėmis, kurie buvo už jo.
Šis žaidimas yra toks blogas😡😡😡 ir toks įdomus, kad jis yra toks smalsus žaidimas, kad jis yra toks niūrus, aš nenoriu jo vertinti😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Mano žaidimas grįžo į pradžią, todėl turiu vėl pasiekti galutinį lygį, prašau, iš naujo nustatykite žaidimą ten, kur baigiau, nenoriu to kartoti iš naujo. Ir yra triktis, dėl kurios aš įstrigo 2 lygyje. istorijos režimas, kai žaidimas sustojo ir aš negaliu paspausti jokių mygtukų, kaip tai padaryti 1 kai pereinate į 2 lygį, nužudykite visus savo padalinius 2 . palikite 3 lygį. Paspauskite lygį, bet neperšokkite į 4 lygis.. įeikite į parduotuvę 5.paspauskite planšetinio kompiuterio grįžimo mygtuką < n štai kaip 2 du it
Kodėl kelių žaidėjų žaidimui reikia daug interneto Aš jau turiu mobiliojo ryšio duomenis ir puikų „Wi-Fi“, ko jis nori. Būsiu labiau dėkingas, kai tai ištaisysite, aš negaliu žaisti kelių žaidėjų režimo, bet gavau daug mobiliųjų duomenų, taip pat Wi-Fi! Aš duosiu jums kitas žvaigždutes, jei tai bus ištaisyta. 😤
Turiu 1 skundą, kad roboto lygis yra šiek tiek per sunkus, prašome šiek tiek pabloginti jo sveikatą. Išskyrus tai, tai puikus žaidimas.
Man patinka žaidimas, o iššūkis tinkamas, bet norint atrakinti smėlio dėžę, reikia turėti trijų žvaigždučių 19 lygių ir tada 2 žvaigždutes 20 (jei teisingai atlikau matematiką). Aš žaisiu kampaniją ir retkarčiais žiūrėsiu reklamas. Taigi kodėl negalite mesti žaidėjui kaulo ir turėti jo iškart po pamokos?
negalite šaudyti aukštyn ar žemyn. pagal scenarijų neuždirbate pakankamai pinigų, kad net būtumėte linksmi. apskritai nuobodus žaidimas.
Man patinka šis žaidimas, turėtum jį gauti, pradžioje gali būti sunku, bet po kurio laiko priprasi.
Labai epinis žaidimas, kuriame 100% nėra įsilaužėlių, kurie siųs ddos atakas, kurios atjungs jus nuo žaidimo, jei įveiksite juos per daug kartų.
Clone Armies: Battle Game 액션 poc
Užbaigta 99% klonų ginkluotės ačiū už šį žaidimą, turėtum gauti šį žaidimą, kai buvau šio žaidimo naujokas ir baigiau mokymo programą, iškart gavau epą ir tai buvo tankas, man labai pasisekė, aš jį myliu ir po to dabar Gavau javapjūtę ir kiborgą, baigiau žaidimą. Aš nužudžiau super piktadarį visais šiais klonais. Tikrai įdomu, ar visi mano gauti klonai gali nugalėti naikintoją, bet kaip gauti naikintuvą, aš niekada nepašalinsiu jūsų žaidimo
Geras žaidimas, bet jis tampa labai sunkus taip greitai, ir aš nekenčiu, kaip atrodo, kad kelių žaidėjų žaidime visada susilygini su žmogumi, kuris yra daug geresnis už tave
Šis žaidimas yra puikus ir unikalus žaidimas, tačiau šis naujas atnaujinimas ką tik pasirodė. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad jie pašalino odą ir uždėjo kitas odas, kurios man asmeniškai nepatinka. Prašau sugrąžinti senus. Turiu blogą nuojautą, kad Klonų armijų bendruomenei naujieji skinai nepatiks, jie tiesiog netelpa į žaidimą. Jokio nusikaltimo ar nieko. Jei galite, tiesiog atneškite odas. Ačiū ir myliu jūsų žaidimą.
Jei ketinate naudoti smėlio dėžės režimą, nesijaudinkite. Praktiškai neįmanoma priversti žvaigždes atrakinti paskutinį lygių skaičių. Be to, labai sunku gauti pakankamai žvaigždžių, kad būtų galima NET ARTI smėlio dėžės režimo. Šiuo metu aš tiesiog išlaisvinčiau smėlio dėžę
Žinote ką. Jeigu nori ką nors parašyti parašyti sakinį arba kelis. O aš net žinau kur kokios raidės... Na, o šis žaidinas kiek šiek tiek įdomu.
Man patinka senoji šio žaidimo versija, kai man patinka kelių žaidėjų kooperatyvas. Susiburkite ir man patinka blogai, skirkite 5 žvaigždutes, jei leisite žaidimui vėl tapti bendradarbiaujančiu arba tiesiog pasakysite man, kad jis užnugarį, ar ne ☺
Išleidau daug pinigų šiai programai ir ji neleis man atkurti pirkinių. Tai naujausias dalykas. Aš turiu galvoje rimtai, pavyzdžiui, 100 USD. Įspėdamas vartotoją, atnaujinsiu savo apžvalgą, jei ir kai jie tai ištaisys.
Gali būti šiek tiek lengviau
Tai nuostabu, bet jie neleidžia man žaisti kelių žaidėjų režimu, ar galite tai pataisyti
Pridėkite bet kokio kūrimo režimą smėlio dėžėje. Išskyrus tai, žaidimas yra nuostabus!
Gana sunku kelionėje pasakojimo režimu, o mano internetinės kovos visada yra baltos ir neduoda man nulio žetonų ir pateikia tik vieną šaulio variantą.
Clone Armies: Battle Game Action qmt